Bemutatjuk

egyesületünket

 

 

 

Egyesületünk 1998-ban 12 fővel alakult meg.

Az eltelt időben létszámban jelentősen gyarapodtunk. Természetesen továbbra is várjuk az íjászat után érdeklődőket lőterünkön, ahol megismerkedhetnek látogatóink az íjakkal, az íjászat történetével, technikáival és találkozhatnak az egyesület régebbi tapasztaltabb tagjaival.

Az egyesület fenntartását tagdíjfizetéssel, bemutatók tartásával oldjuk meg. Az eltelt időszakban sajnos nem sikerült szponzort találnunk.Minden évben megrendezzük - lassan már hagyománnyá váló - versenyünket, ami legtöbbször terepverseny, Somogy legszebb erdeiben, a Tókaji parkerdőben, vagy Bárdudvarnokon. Ezeken a versenyeken saját íjászainkon túl gyakran más klubok, városok, sőt néha más országokból jött íjászok is neveznek. Több évben tarthattunk már minősítő versenyt is.

 

 
 

Klubélet...

 

Hagyományteremtés: Minden évben rendezünk egy "Íjászat Napja" rendezvényt, ahol íjakat kiegészítőket készítünk saját kézzel, szakmai eszmecserét folytatunk.

Nemcsak íjászoknak rendezzük éves főzőcskéző rendezvényünket, ahol elsősorban cél a finom ízek "eltalálása".

 

Szponzorok, támogatók ide!

 

Ha megtetszett klubunk, vagy csak szívesen látnád céged logóját versenyeinken, rendezvényeinken, weboldalunkon és támogatnád egyesületünket, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot akár telefonon, akár E-Mailben.
Kérjük támogasson minket adója 1%-ának felajánlásával.
Az egyesület adószáma: 18769313-1-14
Számlaszámunk: 10919002-00000012-80940002